1
Evroliga
KK Crvena Zvezda Press Conference Aba League Season 2024 2025

Nebojsa Covic during the press conference ahead the new Aba League Season 2024-2025 Kalemegdan on September 20, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OVAKO REAGUJU VELIKI KLUBOVI: Drčelić se obratio navijačima Zvezde povodom najnovijeg potpisa!

Objavljeno: 23.10.24 u 14:40

Prvi čovek kluba i više nego jasan!

Crvena zvezda dovela je FIlipa Petruševa na jednogodišnju pozajmicu iz Olimpijakosa, a prvi čovek kluba Željko Drčelić govorio je o uspešnom poslovanju crveno-belih.

Ovako reaguju veliki klubovi. Srećan sam što je Petrušev ponovo u svojoj kući i nadam se da će nam pomoći da budemo još bolji. U interesu evropske košarke je bilo da igrač kao Filip bude što više na parketu. Olimpijakos je naš bratski klub i imao je razumevanje za celu situaciju. Veliko hvala i Mišku Ražnatoviću na pomoći da se transfer realizuje”, rekao je Željko Drčelić za Meridiansport.

Mnogo mi je žao što se povredio Džoel. On je sjajan momak i igrao je neverovatno. Velika šteta što se povredio, ali on je pravi borac i vratiće se još bolji na teren. Nadam se što pre”, rekao je prvi čovek crveno-belih.

 

28
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter