0
Domaći fudbal
adria tour 6186

Milka Forcan Adria Tour tennis tournament in Belgrade, Serbia 13 Jun 2020. 13.6.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ONA MOŽE BITI KLJUČ REŠENJA FINANSIJSKE KRIZE PARTIZANA: Oglasila se Milka Forcan, evo zašto je došla u klub! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.24 u 08:19

Jasno je istakla svoje namere!

Milka Forcan, jedna od najuspešnijih žena u Srbiji, praktično ekspert za izlaske iz finansijskih kriza, odlučila je da prihvati jedan od najvećih izazova u životu i pokuša da pomogne Fudbalskom klubu Partizan da se konsoliduje.

Naime, ona se oglasila na svojim društvenim mrežama te navela sedam razloga zašto je odlučila na ovaj riskantan i vrlo verovatno prilično stresan potez.

– Na mnoga zašto i da li mi je to trebalo: 1. Zato što volim Partizan; 2. Zato što sam rasla uz pesmu: „dok Partizan bitke bije… „; 3. Zato što poštujem stotine hiljada vernih navijača Partizana koji čekaju da im se klub vrati na staze stare slave, što i Partizan i navijači zaslužuju; 4. Zato što nakon dva duža razgovora sa G. Ljajićem i izborom drugih saradnika i legendi koje je okupio verujem da ima veliku i iskrenu želju da pomogne i da je spreman da da sve od sebe da popravi situaciju a za to mu treba tim.

– 5. Zato što je hrabrost izaći iz zone komfora i uhvatiti se u koštac sa velikim problemima, ako veruješ u ideju; 6. Zato što sam sigurna da nije dobro ni za koga, osim možda nekih sramnih ličnih interesa, ni za našu zemlju, da se klub kao što je Partizan urušava. Ne sme toga da bude nikada više; 7. I na kraju zato što je dovoljno intrigantno biti žensko u upravi (privremenoj) tradicionalno i gotovo isključivo muškog sporta da predstavlja veliki izazov. U skladu sa svojim mogućnostima i sposobnostima trudiću se da dam maksimalan doprinos.

– Završila bih rečima pesme: „crno beli, crno beli, ma gde bili na tabeli, nek vas hrabri nek vas jača, pesma vaših navijača!“ Srećna zbog odluke navijača da prekinu bojkot, sve vas pozdravljam. Vidimo se u subotu na stadionu – napisala je Milka Forcan.

3
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter