0
Evroliga
PARTIZAN VIRTUS 137

FOTO: Starsport

OBRADOVIĆ BESAN NA SUDIJE: „Očigledna dva faula nad Ifeom nisu svirana“! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.24 u 23:31

Trener crno- belih nezadovoljan suđenjem!

Nakon serije pobeda u svim takmičenjima, košarkaši Partizana su večeras u Beogradskoj areni poraženi od ekipe Virtusa iz Bolonje, rezultatom 70:69, i sada posle pet evroligaških kola imaju učinak od dve pobede i tri poraza.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Nakon meča Željko Obradović je imao vrlo kratku izjavu povodom meča:

– Evroliga, jedna lopta je odlučila. Mnogo stvari se dogodilo u poslednjoj četvrtini i to je to.- rekao je Obradović.

Partizan je bio katastrofalan prilikom građenja svog koša dopustivši čak 15 skokova u napadu gostima:

– Jeste, imali smo problem u skoku, s tim što je u prvoj četvrtini bilo sedam, a onda smo kontrolisali i imali su samo jedan. Onda početak poluvremena, ostali su u igri, slažem se. To je bio problem, radimo već na tome i radićemo na tome. Postoji ono što je mnogo važno, to je da se pokaže želja, da se zagradi i bori, eto. To je to.- ističe trener crno-belih.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)

Potom je prokometarisao igru u napadu:

– Što se tiče igre u napadu, poslednju četvrtinu smo igrali sporije, mada mislim da je bilo situacija gde smo dobro odigrali, ali… Suština je da kao i uvek ljudi će gledati zadnju odbranu i zadnji napad, ali ima dosta stvari koje su se izdešavale. Bavićemo se analizom svega, momci su se borili i idemo dalje. Hvala ovim ljudima koji su napravili fantastičnu atmosferu.- dodaje Obradović.

Na +9 za Partizan, Vanja Marinković je promašio otvorenu trojku:

Da, taj šut Vanjin je verovatno posledica toga što je ubacio. On ima samopouzdanje, želi da šutne, ali ta situacija nije promašen šut, nego smo primili tri poena u kontranapadu. To je jedna situacija, bilo je mnogo situacija. Slažem se da je osam poena u poslednjoj deonici- nije zadovoljan popularni Žoc.

O poslednjem napadu crno-belih Obradović kaže da je bio faul nad Lundbergom:

-Pogledao sam ovaj poslednji napad iz auta, bila su dva kontakta na Ifeu, veoma onako očigledna, šta da kažem… To je tako, šta da radim- dodaje trener Partizana.

Povodom povrede Karlika Džonsa:

-Karlika sam pitao kako se oseća i rekao je da nije dobro. Ujutru će sigurno ići na snimanje i videćemo kako je. Izgledalo je da je Morgan skočio iz auta, da, ali nisam gledao to. Ovo sam pogledao i siguran sam da je bilo kontakta- zaključuje Obradović.

Partizan je sada 14. na tabeli sa skorom 2-3, dok je Virtus poslednji sa skorom 1-4.

Standings provided by Sofascore
1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter