0
Evroliga
Crvena Zvezda vs Baskonia Vitoria Gasteiz, Euroleague basketball, Round 2

Crvena Zvezda's head coach Ioannis Sfairopoulos during round 2 Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Baskonia Vitoria-Gasteiz in Belgrade Serbia on Oct. 9. 2024.foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NIJE KRAJ DOLAZAKA U CRVENOJ ZVEZDI: Sferopulos potvrdio da se traži rešenje!

Objavljeno: 23.10.24 u 14:07

Grk otvoreno o Zvezdinim planovima za Sport Klub!

Crvena zvezda doživela je nezgodu za vikend, kada je Džoel Bolomboj povredio koleno na meču sa Budućnosti. Ipak, povreda nije teže prirode, ali crveno-beli su odmah reagovali.

Potpisan je Filip Petrušev, kojeg je potvrdio Janis Sferopulos, a potom i klub.

Ipak, tu nije kraj pojačanjima potvrdio je trener Crvene zvezde za pomenuti medij.

„Pre nedelju dana sam rekao da ne pratimo tržište, ali ta povreda nas je naterala da pokrenemo pregovore oko Petruševa, cela organizacija je brzo reagovala, kontaktiran je Olimpijakos, hvala im što će nam ga pozajmiti. Dolazi nam igrač koji zna tim, kojem je ovo sve poznato, pomoći će nam da ostvarimo ciljeve. Možemo na više načina da ga koristimo, u odbrani očekujemo da se pokaže u skokovima i svemu što može“, rekao je Sferopulos za SK

Potom je najavio i da njegov dolazak možda nije poslednji.

„Možda ćemo dovesti još nekoga, nije urgentno, pratimo tržište, ako nađemo neko rešenje za nas onda ćemo reagovati. Odgovor nije ni da, ni ne“, zaključio je Sferopulos.

11
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter