0
Domaći fudbal
FOTO Youtube Prva liga Srbije

FOTO: Printscreen/Youtube/ Prva liga Srbije

NESVAKIDAŠNJI PROTEST IGRAČA: Fudbaleri srpskog drugoligaša seli na teren nakon početnog sudijskog zvižduka! (VIDEO)

Objavljeno: 23.10.24 u 16:49

Čitav protest završio nakon otprilike jednog minuta.

Početak susreta između Radnika iz Surdulice i Inđije u 12. kolu Prve lige Srbije doneo je neobičan trenutak koji je uzburkao fudbalske krugove.

Utakmica, koja se završila ubedljivom pobedom domaćina rezultatom 5:0, započela je nesvakidašnjim protestom gostujućih fudbalera.

Nakon što je sudija dao znak za početak meča, igrači Inđije su iznenada svi seli na travu, odbijajući da učestvuju u igri. Tokom ovog protesta, igrači Radnika nisu pokušali da iskoriste situaciju, već su zbunjeno posmatrali rivale.

Razlog za ovakvu reakciju Inđijinih fudbalera nije bio odmah jasan, ali se čitav protest završio nakon otprilike jednog minuta, kada su se gosti podigli, međusobno bodrili i nastavili utakmicu, koju su na kraju izgubili.

Inđija, koja se muči u ovoj sezoni, sada ima samo 12 bodova iz isto toliko utakmica i nalazi se u donjem delu tabele, sa gol-razlikom 10:18.

Njihova forma nije obećavajuća, a posle ovog poraza, ostali su ispred samo nekoliko timova u ligi, uključujući Trajal, Slobodu i Sloven Rumu.

Zbog ovog kratkog protesta, sudija je odlučio da dodeli žuti karton kapitenu gostujuće ekipe, čime je simbolično označio kraj protesta i nastavak utakmice.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter