0
AdmiralBet ABA Liga

Milija Vojinovic sportski direktor Aba lige during the Aba League Season 2022-2023 match between Partizan and Buducnost at Stark Arena on November 04, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MOĆAN ODGOVOR PRVOG ČOVEKA ABA LIGE BUDUĆNOSTI: Evo šta je poručio crnogorskom klubu!

Objavljeno: 23.10.24 u 11:36

Zakuvala se situacija u regionalnom takmičenju!

 

Crvena zvezda je juče savladala ekipu Budućnosti rezultatom 75:73, u okviru regionalne ABA lige. 

Duel u dvorani Morača bio je propraćen sa dosta nesportskih dešavanja. U jednom periodu meča hala je horski vređala ženu Nemanje Nedovića.

– Moram da priznam da me dopis Budućnosti nije iznenadio, ali najblaže rečeno, njegova sadržina svakako jeste. Odnosno, očekivao sam i nadao se da će se iz Budućnosti oglasiti posle svega što se dešavalo u Morači, u poslednjem meču petog kola ABA lige. Da će se tom prilikom javno izviniti ekipi Crvene zvezda i ABA ligi za ponašanje svojih pojedinih navijača i propuste u organizaciji, a posebno Nemanji Nedoviću, Milošu Teodosiću i njihovim porodicama na najprizemnijim uvredama i napadima.

– Ali, umesto toga, baš kao Budućnost kaže u svom saopštenju, ponovo gledamo isti film u istoj režiji, gde se u porazima u derbijima ABA lige, krivica uvek traži u drugima. Nedostajali su samo još upadi u svlačionicu i pretnje sudijama, kao i verni navijači iz prvih redova pored terena, od čijih se postupaka nikad nisi ogradili kada su vređali, pljuvali i pokušavali da se fizički obračunaju sa gostujućim igračima. Dobro je da su makar nešto preskočili iz matrice na koju su nas navikli – rekao je Vojinović za Sportal.

4
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter