0
Košarka
Serbia v USA Paris 2024 Olympic Games

Lebron James during the Paris 2024 Olympic Games basketball match between Serbia and USA at Stade Pierre Mauroy on July 28, 2024 in Lille,, France. (Photo by Vatroslav Rolland/Starsport.rs ©)

LEBRON PONOVO ULAZI U ISTORIJU: Oboren neslavan rekord Kobija Brajanta! (FOTO)

Objavljeno: 23.10.24 u 19:06

Promena vlasnika rekorda za najviše promašenih šuteva!

Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms ušao je na sinoćnjem meču u istoriju NBA lige u dve kategorije. Prva od njih je ta da se prvi put desilo da na parketu zajedno igraju otac i sin, dostignuće sa kojim popularni Kralj treba da se ponosi, a druga i nije toliko lepa.

Naime, košarkaš Lejkersa je oborio rekord druge legende iz grada anđela, Kobija Brajanta po broju omašenih šuteva u karijeri. On je prethodne noći omašio 9 šuteva i tako došao do nestvarne brojke od 14 485 promašenih pokušaja iz igre.

Nema sumnje da se četvorostruki NBA šampion ne obazire na ovo dostignuće, već će dati sve od sebe da zajedno sa svojim sinom osvoji šampionsku titulu.

Lebron je pored Lejkersa igrao za Klivlend i Majami i na nestvarnih 1493 utakmica je postigao 40 490 poena bez plejofa najjače lige sveta.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter