0
Evroliga
Partizan vs Virtus, Euroleague basketball match, season 2024 25, round 5

FOTO: Starsport

JEDAN OD TRAGIČARA IZ REDOVA PARTIZANA PORUČIO: „Moramo više da se trudimo i da shvatimo da odbranu igra 5 ljudi“!

Objavljeno: 23.10.24 u 23:57

Danac iskren posle poraza od Virtusa!

Nakon serije pobeda u svim takmičenjima, košarkaši Partizana su večeras u Beogradskoj areni poraženi od ekipe Virtusa iz Bolonje, rezultatom 70:69, i sada posle pet evroligaških kola imaju učinak od dve pobede i tri poraza.

Jedan od tragičara utakmice Ife Lundberg imao je da poruči:

-Krenuo sam agresivno na prodor, promašio sam šut. To je sve što ću reći-, kratak je bio Danac.

On je svestan da sudije nisu krive, već da oni moraju bolje da igraju:

Nedostatak našeg fokusa u najvažnijim trenucima utakmice, dozvolili smo previše ofanzivnih skokova iz kojih su oni posle imali otvorene šuteve za tri poena. Davali smo im previše otvorenih poena. Mislim da fokus naše odbrane nije bio dobar kao što želimo da bude i kako bi trebalo da bude za tim kao što je Partizan. U isto vreme je to defintivno nešto iz čega možemo da naučimo i probaćemo da naučimododaje Lundberg.

Ofanzivni skok je ponovo problem za Partizan:

-Moramo više da se trudimo, da jače fizički reagujemo, da postavljamo naša tela i da shvatimo da pet igrača igra odbranu, a ne dvojica ili trojica. Petorica moraju da idu na skok, posebno protiv ovakvog tima koji mnogo toga polaže na ofanzivnom skoku, to moramo da zaključavamozaključio je plejmejker Partizana.

0
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter