0
Evroliga
Partizan Mozzart Bet Belgrade v FC Bayern Munich Turkish Airlines EuroLeague

Tyrique Jones (L) Mario Nakic (C) and Frank Ntilikina (R) celebrate during the 2024/2025 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and v FC Bayern Munich at Belgrade Arena on October 15, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Vatroslav Hladny/Starsport.rs ©)

CRNO-BELI JURIŠAJU KA PETOJ UZASTOPNOJ POBEDI – TREĆOJ U EVROLIGI! Arena spremna za spektakl protiv Virtusa!  

Objavljeno: 23.10.24 u 15:37

 

Košarkaši Partizana dočekuju Virtus u sredu od 20.časova 30 u Areni u okviru 5. kola Evrolige.

 

Crno-beli su u naletu i odlučni su da nastave seriju pobeda. Tim Željka Obradovića je nakon dva uvodna poraza uspeo da podigne formu pobedama protiv Makabija i Bajerna, dok se Virtus muči sa četiri uzastopna poraza.

 

Još jedna prednost je na strani Crno-belih! Ife Lundberg, koji je do skoro bio najjača karika u redovima protivnika, sada igra na njihovoj strani. Navijači očekuju pun kapacitet Arene i atmosferu koja će doneti novu pobedu.

 

Trener Virtusa, Luka Bjanki, svestan je da su Crno-beli favoriti, ali je obećao i borbu.

„Pokazali su kvalitet prošle nedelje kada su pobedili obe utakmice u duplom kolu. Očigledno je novi tim Partizana brzo uspeo da bude kompaktan i da zaigra veoma solidnu košarku. Moramo da igramo jako 40 minuta da bismo dobili prvi meč.“

 

Ipak, laka šansa za pobedu ne sme da zavara domaćine: „Dolaze crno-beli iz Bolonje. Mnogo je važnije to da su oni počeli sezonu bez pobede, ali to je verovatno i najveća opasnost” – rekao je Obradović.

 

Spremite se za uzbudljiv meč u Areni i zakucajte zaradu uz AdmiralBet!  Igrajte na specijale za ovaj meč – Džouns postiže 15+ poena i 10+ skokova po kvoti 26, oba tima postižu trojku u prvom minutu igre sa kvotom 31, ili Dejvis koji daje 20+ poena na meču. Ne zaboravite da pogledate sve specijale koje smo pripremili ili se kladite na poene igrača sa kvotom 1.92 i uzmete freebet!

 

Specijali i promocije su dostupne samo registrovanim igračima! Za kreiranje naloga potrebno je svega nekoliko minuta, a možete to uraditi putem sajta ili AdmiralBet aplikacije na Android ili iOS uređajima. Svi novi igrači dobijaju 10 dana besplatne igre – 10 dana za sportsko klađenje i 10 dana za slot, potpuno odvojeno! Registrujte se, verifikujte nalog i započnite besplatnu igru.

 

Gledajte najbolju evropsku košarku i naplatite svoje znanje uz do 20% freebeta!

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter