0
Evrokupovi
monaco zvezda 4043

FOTO: Starsport

TRENER MONAKA JE, NARAVNO, ZADOVOLJAN: „Malo smo se mučili, ali je u drugom poluvremenu bilo sve jasno!“ (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.24 u 22:10

Monako nastavlja da igra sjajno!

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su težak poraz u trećem kolu Lige šampiona, izgubivši od Monaka sa ubedljivih 5:1, čime su ostali bez bodova u dosadašnjoj fazi takmičenja.

Nakon utakmice, austrijski trener Adolf Hiter dao je izjavu za TV Arena sport, komentarišući tok meča.

Da, zadovoljan sam, veliki meč i rezultat. Zaslužili smo da pobedimo, imali smo mnogo šansi koje smo promašili posle 1:0. Zvezda je iskoristila našu grešku i vratila se, igrala dobro i branila se kvalitetno. Malo smo se mučili, ali je u drugom poluvremenu bilo sve jasno – rekao je Hiter.

On je pohvalio Zvezdinu igru u prvom delu utakmice:

Možemo, prvo poluvreme je bilo mnogo slabije, manjeg intenziteta za nas, Zvezda je igrala odlično. Zasluženo je izjednačila, ali u drugom poluvremenu smo zaigrali onako kako smo očekivali i planirali.

Na kraju, Hiter je objasnio svoju odluku da uvede Aleksandra Golovina u igru:

To je bila promena koju sam želeo da uradim, on mora dobiti šansu. Uvek napravi veliku razliku u odnosu na sve protivnike, i u ovoj utakmici je to uspeo. Nije imao sreće u nekim situacijama kada je šutirao, ali sam zadovoljan kako je odigrao -zaključio je Hiter.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter