1
Domaći fudbal
Partizan Press Conference

Danko Lazović during the Press conference at stadium FK Partizan (JNA) on October 05, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NIŠTA NE VALJA, KO ZNA ŠTA ĆEMO JOŠ NAĆI OD PROBLEMA: Lazović šokiran situacijom! (VIDEO)

Objavljeno: 22.10.24 u 13:13

Zaista naprijatno iznenađenje na startu!

Nakon jučerašnje sednice Upravnog odbora fudbalskog kluba Partizan, rešeno je da Rasim Ljajić, bivši državni funkcioner preuzima mesto prvog čoveka novoformiranog privremenog odbora kluba iz Humske. Među njegovim najbližim saradnicima biće Danko Lazović i Predrag Mijatović.

Ipak, na današnjoj konferenciji naišao je odmah na problem novoizabrani prvi čovek Partizana.
„Ni to ne radi? Ima li ovde išta da radi“, prokomentarisao je on probleme sa mikrofonom na startu pres konferencije.
U tom duhu je govorio danas i Danko Lazović.
Sve ćemo da radimo, jer ništa ne valja, najiskrenije! Prvo mora da se ustanovi kakvo je stanje, jer imamo neke informacije, ali od danas ćemo živeti sa njima. Naravno, omladinska škola kao nosilac kluba kroz istoriju je najbitnija, ali nećemo zaboraviti da je sezona u toku, da prvi tim ima svoje ambicije. Sve je nabacano u jako lošoj situaciji u našem klubu. Pričamo sa svima, nećemo donositi radikalne odluke, jer nisu u interesu kluba, ali brzo ćemo naći put kojim ćemo ići“, rekao je Danko Lazović.

„Mi ne znamo šta nas finansijski čeka sutra! Partizan je u velikom problemu. Dok sam ovde insistiraću da se u ovom klubu nikada ne ponovi ovo što se dogodilo. Mnogo mi je teško što ne mogu da vam kažem da ćemo u januaru biti još jači. Ne znam ni kakvu ćemo situaciju zateći sutra. Posle 50-60 miliona duga koga da dovedemo? Šta ćemo još naći dok smo ovde, to je pitanje. Prvo nam dajte vreme da ustanovimo situaciju“.

Oni rade besplatno tvrde.

„Gospodine Danko, da li ćete raditi ovde za neku platu? Ko razmišlja o tome? Ko radi danas džabe? E, mi ćemo da radimo džabe, jer nemamo drugi interes osim onog partizanskog u sebi. Danko je 50 puta veći partizanovac od mene, ima to ludilo prema klubu u sebi. Daće sve što je u njegovoj moći da pokrene, jer će on biti tu svakog dana. Na njemu je najveći teret dan za danom“, podvukao je Predrag Mijatović.

8
0
1 Komentara
  1. Secam se kada je Pekovic iz ljubavi prema Partizanu pristao da bude predsednik KKP i iskesirao licno svije milione ali na zalost nije dugo potrajao. Ne moze svako biti uspesan predsednik kluba ma koliko bio legenda kluba i ma koliko ga voleo a takvih slucajeva i primera smo vec imali puno. Svaka dzudza moze voditi klub kada te drzava dotira a ti nemas nikakvu odgovornost, drpas, punis sebi dzepove a klub dovodis u stecaj. Gde to ima u svetu, samo u Srbiji.Novim ljudima u FKP treba zahvaliti sto su se prihvatili ovog mucnog posla i izaci im u susret, pomoci im svojim odlascima na stadion gubili ili pobedjivali, samo im dati podrsku, moramo im verovati.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter