0
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

MILIJAŠ PREZADOVOLJAN SVOJIM TIMOM: „Bolji smo iz utakmice u utakmicu“!

Objavljeno: 22.10.24 u 17:29

Legenda crveno-belih zadovoljna prikazanim!

Mladi fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno 1:1 na gostovanju u kneževini protiv Monaka, a jedan od junaka je petnaestogodišnji golman Sava Radovanović. Zvezda je imala šanse i za sva 3 boda ali je Tasić propustio sjajnu priliku u nadoknadi vremena.

Trener crveno-belih Nenad Milijaš u izjavi za medije kaže:

-Čestitam svim igračima na odigranoj utakmici, dali su sve od sebe, te sad idemo zadovoljni kući. Imali smo nekoliko prilika na kraju gde smo mogli da damo gol, ali smo isto tako mogli i da primimo. Bolji smo iz utakmice u utakmicu, uzimajući u obzir da smo dosta mlađi od drugih ekipa u Ligi šampiona, sve u svemu, mislim da smo odigrali jednu vrhunsku utakmicu. Ovo je velika škola, koja zaista mnogo znači našim igračima za dalji rast i razvoj njihovih karijera. Lepo je igrati u ovakvim uslovima, protiv jakog protivnika, nemate priliku svaki dan za tako nešto, ali svaka čast igračima na pruženoj igri-, rekao je Nenad Milijaš.

U odsustvu Vuka Draškića, koji će biti u sastavu sa A timom priliku je dobio 15- ogodišnji golman Radovanović, koji je sjajno iskoristio dobijenu priliku:

-Savo Radanović je dobio priliku, usled poziva našeg golmana iz prethodnih utakmica (Vuk Draškić) na meč seniora, što je ogroman uspeh za Crvenu zvezdu kao klub. Savo je iskoristio priliku, te je ovu utakmicu branio zaista perfektno. Nije lako u tim godinama igrati na ovom nivou, ali na njemu je da na tome uči, i Savo je danas pružio ono što smo od njega i očekivali. Pomagao je puno defanzivnoj liniji, a i oni su njemu, te smo na ovom meču zaista bili pravi tim. Uvek će se istaći neki pojedinac, ali mi smo pre svega danas bili kvalitetna grupa- dodao je Milijaš.

Zvezda sledeći meč u okviru omladinske lige šampiona igra 6. novembra protiv Barselone.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter