0
Evrokupovi
FOTO Real Madrid

FOTO Real Madrid

LIGA ŠAMPIONA: Real u Madridu preokrenuo Borusiju, Vlahović i ekipa poraženi od Štutgarta, Aston Vila je ipak kvalitetnija od Bolonje! (FOTO)

Objavljeno: 22.10.24 u 23:44

Zanimljivo veče u eliti!

Fudbaleri Reala priredili su spektakularan preokret na domaćem terenu, savladavši Borusiju Dortmund rezultatom 5:2 nakon što su gosti poveli s 2:0. Vinisijus je bio junak meča sa svojim het-trikom.

Mečevi 2. kola Lige šampiona, koji su se održali u utorak u 21 sat, doneli su puno uzbuđenja, a Madrid je bio središte najzanimljivijeg okršaja. U prvih 29 minuta nije bilo značajnijih uzbuđenja, ali onda je usledila fudbalska magija.

U 30. minutu, nakon što je sreća bila na strani gostiju, Girasi je dodao Malenu, koji izašao pred Kurtou i otvorio utakmicu. Samo četiri minuta kasnije, Malen je centrirao Gitensu, koji je povećao prednost Borusije na 2:0, šokirajući domaćine.

U nastavku meča, Real je krenuo s punom snagom. Totalna ofanziva isplatila se u 60. minutu kada je Ridiger postigao gol posle asistencije Embapea. Ubrzo zatim, Vinisijus je doneo izjednačenje, a domaćini su nastavili sa napadima.

Lukas je u 83. minutu preokrenuo rezultat na 3:2, a Vinisijus je tri minuta kasnije postigao još jedan gol. Na kraju, meč je završio Vinisijusovim trećim pogotkom, za konačnih 5:2.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Real Madrid C.F. (@realmadrid)

U ostalim utakmicama, Juventus i Dušan Vlahović pretrpeli su poraz od Štutgarta u Torinu, dok je susret obeležio crveni karton za Danila u 84. minutu i odbranjeni penal za Juventus. Ture je postigao jedini gol u sudijskoj nadoknadi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Juventus (@juventus)

Arsenal je  savladao Šahtjor rezultatom 1:0, dok su Aston Vila i Đirona zabeležili pobede od 2:0 protiv Bolonje i Slovana iz Bratislave.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Arsenal (@arsenal)

PSŽ i PSV su odigrali nerešeno 1:1, a Sporting je slavio protiv Šturma s 2:0.

Rezultati:

– Arsenal – Šahtjor 1:0
– Aston Vila – Bolonja 2:0
– Đirona – Slovan Bratislava 2:0
– Juventus – Štutgart 0:1
– PSG – PSV 1:1
– Real Madrid – Borusija Dortmund 5:2
– Šturm Grac – Sporting 0:2

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter