0
Evrokupovi
Screenshot 2024 10 21 184215

FOTO: Printscreen

ZVEZDA JE JAČA OD DINAMA: Trener Monaka nahvalio crveno-bele! (FOTO)

Objavljeno: 21.10.24 u 18:50

Trener tima iz kneževine kaže da je Zvezda zaslušila da pobedi Benfiku!

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju u Monte Karlu ekipi Monaka u okviru trećeg kola lige šampiona sutra od 18:45 a tom prilikom za medije je govorio trener domaće ekipe Adi Hiter.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Medije je zanimalo da Austrijanac uporedi kvalitet Zvezde i Dinama:

-Teško je uporediti ovaj tim sa Dinamo Zagrebom, na primer. Mislim da su kvalitetniji. Imaju interesantne igrače kao što su Silas, koji je nekoliko sezona igrao za Štutgart ili mladi Maksimović, produkt njihove škole koji već igra na visokom nivou. Odigrali su veoma dobro prvo poluvreme protiv Intera, kao i meč sa Benfikom. Zaslužili su da pobede u toj utakmici, tako da ćemo morati da budemo oprezni. Dobar su tim i dolaze sa ambicijom da pobede kako bi ostali u trci za prolaz. U Ligi šampiona moramo da igramo na visokom nivou, čeka nas teška utakmica ali cilj je pobeda koja bi nam mnogo značila-, rekao je Hiter.

Monako nema poraz ove sezone a pobedom bi došao nadomak prolaska u narednu fazu:

-Posle ove utakmice imaćemo ih još pet, tako da je i dalje sve moguće, ali sutrašnja utakmica bi mogla da bude ključna jer ako pobedimo imaćemo sedam bodova i još tri bi trebalo da budu dovoljna da se obezbedi prolaz u narednu fazu. Sutrašnja pobeda dala bi nam vetar u leđa i siguran sam da bismo upisali još jednu u preostalih pet utakmica čak iako bi rivali bili jači, jer ova ekipa voli izazove. Pobedili smo Barselonu, možemo da uradimo isto protiv Benfike, Aston Vile, Arsenala i Intera. U fudbalu je sve moguće-, dodao je Adi Hiter.

Hiter smatra da njegova ekipa mora da popravi efikasnost:

-Nivo defanzivne igre je odličan, ako pogledamo utakmice protiv Lila (0:0) i Rena (2:1), pokazali smo u njima stabilnost. Ceo tim se borio da odigramo bez primljenog gola, ali sada moramo da nađemo balans između postizanja i neprimanja golova. To je verovatno najteži posao za trenere, ali radimo na tome da napredujemo i to nam je jedan od ciljeva-, zaključio je Hiter.

Monako je u uvodna dva kola lige šampiona sakupio 4 boda, pobedom nad Barselonom i remijem sa Dinamom, dok je Zvezda zabeležila dva poraza, od Benfike i Intera.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter