0
AdmiralBet ABA Liga

Ioannis Sfairopoulos, head coach of Crvena Zvezda at ABA league round 8 match between KK Crvena Zvezda and KK Mornar, played at Aleksandar Nikolic Hall, 20.11.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

SFEROPULOS ZABRINUT NAKON POBEDE U PODGORICI: „Na žalost, povredio se Bolomboj. Ne znamo koliko je ozbiljno, sutra ćemo videti“ (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.24 u 22:37

„Nije lako igrati protiv Budućnosti“

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Budućnostu u Podgorici 75:73 u okviru 5. kola ABA lige.

Posle susreta, trener crveno-belih, Janis Sferopulos, podelio je svoje viđenje utakmice. Posebnu pažnju izazvala je povreda Džoela Bolomboja, o kojoj je govorio i grčki stručnjak.

Želim da čestitam mojim igračima na pobedi. Nije lako igrati protiv Budućnosti, oni imaju veliki kvalitet. Mislim da je utakmica bila derbi. Oba tima su mogla da pobede na kraju. Detalji su odlučili i bili su na našoj strani. Mislim da su dva velika činioca odlučila, prvi je odbrana, a drugi, iako ne pričam o igračima, Nedović. On je drugi činioc. On je postigao mnogo koševa i zahvaljujući njemu smo pobedili.

Na žalost, povredio se Bolomboj. Ne znamo koliko je ozbiljno, sutra ćemo videti. To je jedini razlog zašto danas nismo srećni. Povredio je koleno i sutra ćemo znati više detalja.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter