0
Domaći fudbal
Novi Pazar v Partizan Mozzart Super League Season 2024/2025

FOTO: Starsport

(POLUVREME) GOLEADA U NOVOM PAZARU: Domaćin sjajno započeo utakmicu ali Partizan uspeva da izjednači! (VIDEO)

Objavljeno: 21.10.24 u 16:48

Kraj prvog dela igre!

Partizan u ponedeljak od 16.00 i časova igraju na gostovanju u Novom Pazaru protiv istoimene ekipe,pred praznim tribinama gde žele da nastave pobednički niz započet protiv Lučana pre dva kola.

Ovo je prva utakmica na gostovanju od kako se Milošević vratio na kormilo crno-belih, i ujedno jedno od najtežih gosotvanja za Partizan gde su na poslednjih 10 utakmica slavili samo 3 puta, isto koliko i domaća ekipa.

NOVI PAZAR (4-2-3-1): PopovićBojat, Đurić, Bačkulja, MiletićIslamović, KovačevićZiljkić, Mesarović, LjajićĐuranović

PARTIZAN (4-2-3-1): A. JovanovićFilipović, Ilić, Mujakić, JurčevićOvusu, KovačZubairu, Natho, KaluluĐ. Jovanović.

Rezultat nakon uvodnih 45 minuta iznosi 2:2.

Prvi šut ka golu viđen je u režiji domaće ekipe kada je na centaršut Miletića, Đuranović poslao loptu pored leve stative golmana Jovanovića. U 16. minutu Mesarović je povukao polu kontru, i uposlio Đuranovića koji je na 11 metara od gola Partizana bio potpuno sam, i neometano smestio loptu u mrežu gostiju.

Nakon svega 5 minuta kasnije, Jovanović je zakomplikovao dobru situaciju ispred gola domaće ekipe i kako to obično biva usledila je kazna na suprotnoj strani. Lopta je kružila oko šesnaesterca gostijuh, da bi Ziljkić uposlio Bojata koji je šutem sa 18 metara i udvostručio prednost domaćih.

Prvi šut ka golu Popovića Partizan je uputio tek u 24. minutu preko Natha, i taj pokušaj je izblokiran. Nakon ranog vođstva domaća ekipa nije srljala, pa je prepustila gostima inicijativu i čekala priliku da iz kontre ugrozi goste.

U 36. minutu, u šesnaestercu domaćih se našao Jovanović, koji je pao nakon blagog kontakta, sudija je bio odlično postavljen i pokazao je žuti karton napadaču crno-belih zbog simuliranja.

U 38. minutu sjajni Natho je kreirao situaciju za Jovanovića koji loše šutira, Natho nailazi na odbitak i šutira ali Popović i to brani da bi iz trećeg pokušaja Zubairu postigao pogodak za 2:1 Nakon 2 minuta Partizan je imao još jednu sjajnu šansu kada je Kalulu proigrao Natha koji je šutirao sa 15 metara ali sjajni Popović brani.

U 41. nije bilo spasa za domaće, Kalulu je sjajno prošao, ostavio loptu Jurčeviću, koji ostavlja loptiu Nathu, Izraelac ostavlja Kovaču koji sa 17 metara poravnjava rezultat.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter