0
Domaći fudbal
Vladimir Vermezović

Fudbal Super liga season 2012-2013.Crvena Zvezda Vs. Partizan.Head coach Vladimir Vermezovic.Beograd, 18.11.2012..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PARTIZAN PRELOMIO: Poznato ko će biti prvi čovek Omladinske škole – Grobari ga obožavaju!

Objavljeno: 21.10.24 u 09:54

Veliku odgovornost preuzima na sebe odlukom da postane prvi čovek nekada jedne od najboljih omladinskih škola u Evropi.

Vladimir Vermezović, bivši trener i igrač Partizana, navodi se kao glavni kandidat za preuzimanje pozicije direktora Omladinske škole crno-belih. Kako prenose izvori bliski klubu, Vermezović je već postigao dogovor o svim detaljima i očekuje se da preuzme dužnost kada Rasim Ljajić formalno započne reforme unutar kluba.

Jedan od ključnih ljudi zaslužnih za njegov povratak je Ivica Iliev, koji se nedavno vratio na mesto sportskog direktora Partizana. Njihov dogovor i saradnju je potvrdio i Ljajić, čime su pripreme za reorganizaciju Omladinske škole u punom zamahu.

Pored Vermezovića, očekuje se povratak još jednog bivšeg asa, Zvonka Varge, koji je već godinama posvećen razvoju mladih talenata u klubu. Takođe, ranije je bilo najava da bi i Predrag Mijatović mogao zauzeti jednu od ključnih funkcija u okviru ovih promena.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter