2
Domaći fudbal
partizan skupstina 3946

FOTO: Starsport

PARTIZAN DOBIO NOVOG RUKOVODIOCA: Rasim Ljajić zvanično preuzeo klub iz Humske! (FOTO)

Objavljeno: 21.10.24 u 17:32

Pored Ljajića u klub stižu i legende Partizana!

Nakon današnje sednice Upravnog odbora fudbalskog kluba Partizan, rešeno je da Rasim Ljajić, bivši državni funkcioner preuzima mesto prvog čoveka novoformiranog privremenog odbora kluba iz Humske. Među njegovim najbližim saradnicima biće Danko Lazović i Predrag Mijatović.

Na samom obraćanju medijima Rasim Ljajić je poručio:

-Imali smo sednicu. Izabran je novi privremeni organ. Nismo više mogli da krijemo. Pored mene tu će biti Predrag Mijatović, Danko Lazović, Vojin Lazarević, Dragan Milovanović, Milka Forcan i Boban Stanojević. Pred nama je teška finansijska konsolidacija kluba, zato su tu biznismeni, a tu je i advokat koji će se baviti institucionalnim problemima. Hvala posebno Predragu Mijatoviću, kao i svim ostalim članovima koji su tu. Razgovarao sam sa stotinu fudbalera, različitih sfera društvenog i javnog života, većina je izrazila podršku, ali svi su govorili ‘nemoj mene, ja ću kasnije’. Zato je ovo velika hrabrost da se velika fudbalska legenda kao Mijatović vrati-, rekao je Ljajić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Ljajić najavljuje drastične promene u Humskoj:

„Da ne vidimo svetlost na kraju tunela, ne bismo ni radili sve ovo. Moraćemo da pravimo rezove. Nismo došli da budemo popularni, nego efikasni. Biće bolnih i teških rezova-, dodaje Ljajić.

Nije želeo da otkrije funkcije Lazovića i Mijatovića:

-Danka je bilo lako vratiti, Peđu teško. Znao je koliko je težak posao. Rekao je samo, Partizan je u pitanju,sad je momenat. Sutra će se obojica obratiti javnosti. Trudićemo se da uvek dajemo informacije. Ono što je ideja, to je da se sportski sektor ojača i da se smanji mogućnost grešaka u dovođenju igrača. Imamo 30 fudbalera, to ne bi izdržao ni Mančester Junajted- ističe Ljajić.

Novi predsednik najavljuje i promene u omadinskoj školi:

-Biće kadrovskih promena, pre svega na čelu. Lazović i Miajtović će odlučivati o tome. Naš proizvod je talentovan mlad igrač. Bez njih ne možemo-,zaključio je Ljajić.

 

 

4
0
2 Komentara
  1. država je nebrojeno više pomagala zvezdi nego partizanu a počelo je 1955 godin e kada su oteli hajduku vladimira bearu najboljeg golmana u evropi a zatim branka zebeca i velibora vasovića dva centarhalfa od partizana kada u bili prvaci evrope pokupili sve igrače bivše države od triglava do đevđelije imali u timu samo dva svoja igraća stojanovića i jugovića uvek je problem kada treba pomoći sportsko društvo partizan koje u svojoj istoriji utroši0 2o puta manje sredstava nego povlašteni klub

    0
    0
    Odgovori
  2. Meni je najvaznije bilo da vidim kraj onim karcinomima u Partizanu pa dosao na celo kluba ko god hoce. Promeniti statut skupstine Partizana i sve do jednog ih izbaciti da se nikada vise ne pojave u klubu. Isto tako bih pozeleo da Rasim Ljajic pod hitno stupi u kontakt sa predsednikom JSD Partizan Ostojom Mijailovicem i potrazi pomoc od coveka koji je imao slicnih problema po preuzimanju KKP i na zadivljujuci nacin uspeo da ga spasi od sigurnog bankrota.Nek je sa srecom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter