0
Evropske lige
Screenshot 2024 10 20 212128

FOTO: Printscreen

SLOTOV TIM DOMINIRA: Liverpul srušio Čelsi i preuzeo vrh! (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.24 u 21:23

Sjajan fudbal na Enfildu!

Liverpul je pobedio Čelsi 2:1 u derbiju 8. kola Premijer lige, i tako preuzeo prvo mesto na tabeli ispred Mančester sitija. Tim pod vođstvom Arnea Slota ostvario je svoju desetu pobedu u 11 utakmica ove sezone.

Prvi gol postigao je Mohamed Salah iz penala u 29. minutu, nakon što je Kurtis Džons bio oboren u šesnaestercu. Čelsi je izjednačio u 49. minutu preko Džeksona, nakon VAR intervencije koja je poništila prvobitnu odluku o ofsajdu. Međutim, samo tri minuta kasnije, Džons je vratio prednost Liverpulu na asistenciju Salaha.

VAR je ponovo bio u centru pažnje kada je Liverpulu dosuđen, a zatim poništen drugi penal. Čelsi je pokušao da uzvrati, ali im je nedostajalo preciznosti, posebno kod Nkunkua, koji je promašio priliku u nadoknadi i Liverpul je zasluženo slavio.

Tim sa Enfilda ostaje prvi na tabeli sa bodom prednosti ispred Mančester Sitija, dok je Čelsi na 6. mestu sa 14 osvojenih bodova.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter