0
AdmiralBet ABA Liga

Janis Sferopulos (FOTO: Starsport)

SFEROPULOS NEMA RAZLOGA ZA BRIGU: Zvezda sa svim snagama napada Budućnost!

Objavljeno: 20.10.24 u 22:54

Sjajne vesti za grčkog stručnjaka!

Košarkaši Crvene zvezde su poraženi u jako zahtevnoj utakmici sa Barselonom nakon produžetka sa 94:98 i sada će pokušati da vidaju rane protiv Budućnosti u Podgorici sutra od 19 časova.

Crveno- beli su prošle sezone na vrućem gostovanju u Morači poraženi sa ubedljivih 84:62.

Trener crveno-belih Janis Sferopulos imaće sve igrače na raspolaganju a pre meča je izjavio:

-Igramo protiv tima koji je do sada neporažen u ABA ligi. Ta činjenica pokazuje njihov kvalitet uz dobru košarku koju igraju. Mi zato moramo da budemo potpuno spremni da odgovorimo na njihovu energiju i da odigramo vrlo pametnu utakmicu-, rekao je Sferopulos 

Litvanac u Zvezdi, Rokas Gedraitis smatra da je pobeda imperativ:

-Dobro poznajemo ekipu Budućnosti, igraju na domaćem terenu, i na startu ove sezone igraju jako dobro o čemu govori i rezultat, bez poraza su. Očekuje nas težak posao, igraju izuzetno agresivno sa puno energije, imaće svoje navijače iza sebe. Međutim, mi želimo pobedu, ali ćemo morati da odigramo dobru utakmicu, da se pridržavamo dogovora iz svlačionice, da uvedemo meč u naš ritam-, ističe Gedraitis.

Nakon meča sa Budućnosti, Zvezda se odmah vraća za Beograd jer već u četvrtak gostuje Realu u Madridu.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter