0
Domaći fudbal
MILOSEVIC SAVO PROMOCIJA 04

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN NE MOŽE NIŠTA DA PLANIRA DUGOROČNO: Milošević otkrio neke probleme Partizana pred meč sa Novim Pazarom! (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.24 u 14:45

Savo brutalno iskren pred gostovanje u Novom Pazaru!

Savo Milošević govorio je na konferenciji za medije pred meč FK Partizan u Novom Pazaru u ponedeljak, 21.10., a istakao je da njegovu ekipu očekuje sve samo ne lak posao na jugozapadu zemlje.

“Na promociji sam rekao da ću se malo više baviti protivnicima, bavili smo se svim rivalima, uključujuči i Novi Pazar. Čekaju nas ozbiljniji takmaci nego što je bio Tekstilac. Ovo je jedno od najtežih gostovanja u čitavoj ligi. Trudićemo se da što više iskažemo naše dobre strane. Opet, Pazarci imaju najboljeg igrača u ligi (Adema Ljajić) to je činjenica. Nema dileme da nam od njega preti najveća opasnost i nisam jedini koji tako misli. Opet, nije Novi Pazar samo Adem Ljajić. Postoji tu još fudbalera koji mogu da nas ugroze. Biće ovo idelana prilika da vidimo dokle smo stigli sa oporavkom ekipe i gde se trenutno nalazimo”, rekao je Savo Milošević na konferenciji za medije.

“Mrzim kad nema publike na stadionu, fudbal tako gubi svoju svrhu. Ne radujem se tome. Uvek govorim iskreno, igrati utakmice u takvom ambijentu – imam problem da motivišem igrače kad je tako. Mogu da mislim kao je našem rivalu. Sve je drugačije kad je tu publika, navijači”.

O odnosima sa Rasimo Ljajićem.

“Razgovarali smo o tome u kom pravu klub treba da ide u svim segmentima. Ne bih da ulazim u detalje, postoje stvari koje su van mog domena. Ono što se bude dešavalo u klubu, uticaće na moj rad i na ekipu. Trudiću se da što manje pričam o tome i da ćemo sve stvari rešavaju u svojoj kući. Čeka nas težak period. Nije opravdanje, nego stanje. Meni je bilo bitno što sam kod predsednika video enituzijazam kako bi se ovaj period prebrodio što lakše”.

“Nismo u situaciji da planiramo dugoročno. Naravno da ćemo se potruditi da ostvarimo dobre rezulktate. Bilo bi fenomenalno da dođemo do jednog trofeja, to je normalno za Partizan, ko god bio trener. Dugoročno planiranje u ovom momentu nije pametno. Mnogo je praktičinije ići od utakmice do utakmice i da krenemo sa kraćim planovima. Da recimo u decembru znamo šta i kako, a onda u junu na osnovu onoga što imamo, pravimo planove na duže staze”.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter