0
AdmiralBet ABA Liga
Željko Obradović

head coach Zeljko Obradovic Partizan v Buducnost, ABA Liga Play off polufinale treca utakmica 10.5.2024. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

OBRADOVIĆ POSLE POBEDE U ZADRU: „Treća četvrtina je dokaz apatije“!

Objavljeno: 20.10.24 u 21:44

Žoc nezadovoljan igrom u trećoj deonici!

Košarkaši Partizana slavili su na gostovanju u Zadru sa 75:71, i tim povodom trener crno-belih Željko Obradović je održao  konferenciju za medije.

Čestitao je igračima ali nije zadovoljan igrom u trećoj četvrtini:

-Znali smo da će Zadar pokušati da odigra najbolju moguću utakmicu. Obzirom na to kako su izgledali protiv Budućnosti pre sedam dana, bilo je logično da sve ono što imaju unutra, trenera i igrača, da će probati da daju. Igrali su dobro, sa velikim entuzijazmom i željom, svim onim što je nama falilo, a pretpostavljam da je razlog tome jer smo imali duplo kolo Evrolige. Pričaću o tome sa igračima. Ta treća četvrtina je dokaz jedne apatije i posmatranja onoga što se dešava na terenu. Ali smo uspeli da dobijemo utakmicu, važna pobeda. Čestitke Zadru i mojim igračima jer su našli način da se izbore i dobiju utakmicu-, rekao je Obradović.

Kao i uvek zahvaljuje se odličnoj publici u dvorani Krešimir Ćosić:

-Hvala svima. Zadarska publika voli košarku, bilo je puno duhovitosti i lepih stvari koje sam čuo tokom utakmice. Drago mi je da je bila lepa atmosfera u dvorani. Još jednom se zahvaljujem kako su nas sve primili-, zaključio je Obradović.

Partizan u sledećem kolu ABA lige dočekuje Krku.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter