0
Kladionica
viber slika 2024 10 20 13 31 36 468

FOTO: Promo

NOKAUTIRAJTE PROTIVNIKE ZA 200.000 DINARA

Objavljeno: 20.10.24 u 13:42

Novi izazov i duplo veći nagradni fond!

Najbolji poker se i dalje igra nedeljom! Kao što ste navikli, AdmiralBet svake nedelje organizuje poker turnire, pa će tako biti i ove nedelje, ali u nešto izmenjenom formatu i sa duplo većim zagarantovanim nagradnim fondom!

Naime, ove nedelje u okviru Sunday Main Eventa borba se neće voditi za dosadašnjih 100.000 GTD, već za fenomenalnih 200.000, ali to nije sve!

Pored dupliranog nagradnog fonda, moći ćete da uživate u novoj verziji svoje omiljene igre – PKO verziji, u kojoj ćete moći da nokautirate svoje protivnike za keš. Kao i uvek do sada, prijava za Sunday Main Event iznosi 2200 dinara, a turnir je na programu 20. oktobra, sa početkom od 19 časova.

S obzirom na veliko interesovanje među igračima, prijave za turnir su otvorene do 21.46 časova i moguće je prijaviti se neograničen broj puta, a sve ljubitelje pokera na AdmiralBet poker platformi očekuje najveći početni rakeback od sjajnih 30%, koji može da naraste i do čak 50%.

Preporučljivo je ipak da se prijavite pre početka turnira, jer u tom slučaju možete da računate na Early Bird opciju, koja igračima prijavljenim pre početka turnira uvećava stek.

Navedena borba za 200.000 dinara GTD-a, kao i ostale promocije su dostupne svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs.

Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije, a sve novoregistrovane AdmiralBet igrače očekuje 10 dana besplatne igre – 10 za sport i 10 za slot, potpuno odvojeno!

Prijavite se za predstojeći poker turnir na vreme i dokažite znanje za stolom!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter