0
Fudbal

FOTO: Twitter/@InterMiamiCF

MESIJU PREDSEDNIK FIFA LIČNO URUČIO POZIV NA SVETSKO PRVENSTVO: Ogromna čast pripala prvom čovek krovne kuće svetskog fudbala! (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.24 u 15:32

Privilegija je dati ovako nešto Lionelu Mesiju!

Protekle noći fudbaleri Intera iz Majamija podigli su pehar namenjen najboljem timu regularnog dela MLS lige, a to je pomalo zbunjujuće, donelo promociju na Svetsko klupsko prvenstvo narednog leta.

Zanimljivo je da se dok Majami nije overio prvo mesto nije znalo kako se tačno dobija pozivnica, sigurno su iz FIFA bili odlučni da Lionel Mesi igra na tom turniru pa su pravila bila malo fleksibilnija, a lično pozivnicu Argentincu uručio je prvi čovek te organizacije.

„Ovo je zaista neverovatan trenutak da sam u prilici da kažem navijačima Intera iz Majamija, koji je imao neverovatnu sezonu, rekordan broj poena, ovako uživo, da su se kvalifikovali za FIFA Svetsko prvenstvu. Majami je sada i zvanično jedan od 32 kluba koji će učestovovati na Svetskom prvenstvu“, rekao je pred punim stadionom Đani Infantino.

Oni će takođe igrati prvi svečani meč na tom takmičenju i to na lokalnom Hard Rok stadionu na Floridi.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter