0
Evropske lige
Screenshot 2024 10 20 234940

FOTO: Printscreen

FLIKOVA MAŠINERIJA NEZAUSTAVLJIVA: Barselona deklasirala Sevilju! (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.24 u 23:50

Protivnik Zvezde dominira u domaćem prvenstvu!

Ekipa Hansija Flika nastavlja da teroriše protivnike u španskoj Primeri, ovoga puta deklasiravši Sevilju u derbiju desetog kola sa 5:1. Barselona, uprkos brojnim kadrovskim i finansijskim problemima, deluje nezaustavljivo i pokazuje svoju dominaciju.

Utakmica je bila rešena već u prvom poluvremenu – Robert Levandovski postigao je dva gola, od kojih jedan sa bele tačke, dok je Pedri dodao još jedan pogodak. Pablo Tore je u finišu susreta sa dva gola zatvorio priču, dok je Idumbo postigao počasni pogodak za Sevilju.

Katalonci su i dalje prvi na tabeli sa 3 boda više od Reala, dok je Sevilja na 13. mestu sa 12 bodova. Barselonu očekuje težak raspored u narednom periodu, prvo im u sredu dolazi Bajern u okviru lige šampiona da bi u subotu gostovali Realu u prvom El klasiku ove sezone, da bi 6. novembra gostovali na najvećem srpskom stadionu.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter