0
Domaći fudbal
Zvezdan Terzić

FOTO: Starsport

TERZIĆ PECNUO PARTIZAN: „Da su imali mene tada, to im se nikad ne bi desilo“! (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.24 u 09:43

Terzić ističe da se čelni ljudi u Partizanu ne razumeju u fudbalski biznis!

Tokom sezone 2021/22, Partizan je bio najbliži rušenju dominacije Crvene zvezde, imajući prednost od pet bodova na polusezoni. Međutim, posle večitog derbija krajem februara, Zvezda je pobedila sa 2:0, što je preokrenulo tok prvenstva i na kraju omogućilo crveno-belima da osvoje titulu.

Generalni direktor Zvezde, Zvezdan Terzić, ocenio je taj derbi kao ključan u trci za titulu, ističući da je tada shvatio da uprava Partizana ne razume fudbalski biznis dovoljno dobro. Prema njegovim rečima, da je bio u poziciji Partizana, on bi se zadužio i doveo pojačanja koja bi omogućila klubu da zadrži prednost.

On je u gostovanju u podkastu „Miljanov korner“ izjavio:

– Bili su na korak, ali sam tada video koliko ne poznaju fudbalski biznis. Da smo bili u obrnutoj situaciji, nikada ja to ne bih ispustio. Očekivao sam da će Partizan da se zaduži pet miliona, da kupi četiri vrhunska igrača, da nas ‘udavi’ na proleće. Mi smo bili pod psihološkim pritiskom, ali oni ne znaju da vode klub… – rekao je Terzić i dodao:

– Pribojavao sam se, da su imali Terzića, Terzić bi to uradio. Zadužio bi se, doveo bi igrače, otišao na deset poena razlike, bio je derbi, to je osam bodova, na kraju deset i idemo, kvalifikacije za Ligu šampiona iz četvrte runde i klub se vrati. Ali, tada sam video da oni ne znaju da vode klub, ne razumeju kako se vodi veliki klub.

Malo o novim ljudima u klubu iz Humske:

– Partizan je veliki klub i izaći će iz krize, ali veliki klub ne sme da dozvoli da mu rival sedam godina uzima titulu. Biće jako teško i Rasimu Ljajiću ili bilo kome da stigne Zvezdu. To može da se desi, njima treba jedna godina da budu šampioni. –zaključuje Zvezdan Terzić.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter