0
AdmiralBet ABA Liga

Zeljko Obradovic at Kosarkaska Liga Srbije semifinals match between Partizan and Mega MIS, played at Belgrade arena, 24.05.2024, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

OBRADOVIĆ PRED TEŠKO GOSTOVANJE U HRVATSKOJ PORUČUJE: „Utakmica neće biti laka“!

Objavljeno: 19.10.24 u 15:50

Trener crno-belih izneo svoja očekivanja!

Košarkaši Partizana gostuju u nedelju od 19h u Zadru istoimenoj ekipi u 5.  kolu regionalne lige u dvorani Krešimir Ćosić, gde je u prošlosezonskom duelu zabeležio ubedljiv poraz od 84:68.

Tom priliko trener crno-belih, Željko Obradović je govorio za medije, gde je izjavio:

-Imajući u vidu iskustvo od prošle godine kako smo igrali, moramo da budemo svesni da utakmica sigurno neće biti laka. Moramo da nastavimo da radimo svih 40 minuta i da igramo na nivou kako smo to radili u poslednjoj utakmici, uz veliko poštovanje za Zadar-, rekao je Obradović.

Novo pojačanje Partizana, Arijan Lakić prvi put će nastupiti protiv bivšeg kluba:

-Bitna utakmica za nas posle duplog kola Evrolige. Treba da budemo fokusirani i da damo 100%, jer posle Evrolige na ovakvim utakmicama je najbitniji fokus. Nadam se da ćemo da odigramo što bolju utakmicu-, rekao je Lakić.

Tim iz Beograda je na skoru od 4 pobede iz isto toliko mečeva dok je tim iz Zadra na skoru od 1 pobede i tri poraza.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter