0
Evroliga
Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v FC Barcelona Turkish Airlines EuroLeague

FOTO: Starsport

IGRAČ ZA VELIKE ŠUTEVE: Evo koga je sve „rešio“ bivši kapiten Partizana! (VIDEO)

Objavljeno: 19.10.24 u 13:49

Pogađa kad je najbitnije!

Košarkaši Crvene zvezde, poraženi su u 4. kolu Evrolige u Beogradskoj areni od Barselone, nakon produžetka, rezultatom 98:94, a junak pobede gostujućeg tima, bio je bivši kapiten PartizanaKevin Panter.

Amerikanac sa srpskim pasošem je prvo pogodio trojku pred kraj regularnog dela kada je gostujuća ekipa otišla na +2 svega 8 sekundi do kraja meča, da bi potom presudio u produžetku šutem za 3 i odlazak na velikih +3, a potom i ukradenom loptom i polaganjem u kontri za konačni rezultat

Međutim, ovo nije prvi put da Panter rešava utakmice, šutem za 3 poena. Navijači Partizana se sećaju prve utakmice plejofa Evrolige kada su pogotkom kapitena uz zvuk sirene poveli u seriji sa 1:0 .

A kada se vratimo još dalje u prošlost, Kevin Panter je u dresu svoje sinoćne žrtve,Crvene zvezde ,pogodio trojku za pobedu protiv Asvela u Francuskoj u sezoni 2019/20.

 

2
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter