0
Košarka
srbija australija 52

FOTO: STARSPORT

DILEME VIŠE NEMA: Pešić ostaje selektor Srbije! (FOTO)

Objavljeno: 19.10.24 u 15:26

Iskusni stručnjak ostaje na klupi do 2026. godine!

Košarkaški trener, Svetislav Kari Pešić ostaje selektor muške košarkaške reprezentacije Srbije i vodiće naš tim do 2026. godine. Zvaničan potpis očekuje se u nedelju.

Ovo je bila najvažnija tema za novog predsednika KSS-a, Nebojšu Čovića koji je rekao da će dati sve od sebe da Pešić ostane selektor te je uspeo u toj nameri.

Mnogobrojni igrači, uključujući kapitena Bogdana Bogdanovića, su imali želju da sadašnji selektor ostane i da ih predvodi do najsjajnijeg odličja na  Evropskom prvenstvu koje je na programu iduće godine

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Na poziciji selektora Srbije od 2021. godine, Pešić ima osvojene dve medalje, srebro u Manili na svetskom prventsvu 2023. godine i bronzu na olimpijskim igrama u Parizu 2024.

Pre Srbije, vodio je reprezentaciju Jugoslavije u 2 ciklusa 2001 i 2002 godine i uspeo da ostvoji poslednje zlatne medalje za našu košarku.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter