1
Domaći fudbal
FOTO Tiktok

FOTO: Printscreen/Arena Sport

NE MOGU DA SLUŠAM OVE DRIPCE OVDE: Nenad Lalatović u njegovom stilu posle remija sa poslednjeplasiranom ekipom domaćeg prvenstva! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 19.10.24 u 22:29

Ne baš dobar start za novog trenera novosadske „Stare dame“!

Na stadionu „Dragan Džajić“ na Ubu, fudbaleri Jedinstva i Vojvodine remizirali su rezultatom 1:1 u okviru 12. kola Super lige Srbije.

Povratak Nenada Lalatovića na klupu Novosađana obeležen je  njegovom veoma kratkom izjavom posle meča. Lalatović je bio očigledno uznemiren, posebno zbog provokacija sa tribina.

Čestitam, da skratim, ne mogu da slušam ove dripce ovde. Čestitam i jednoj i drugoj ekipi. Sami sebi smo dali gol, poslednjih 20 minuta smo pokazali Vojvodinu kakvu želim. Imali smo stopostotnu šansu Delea da preokrenemo, na kraju je zasluženo nerešeno – izjavio je Lalatović nakon utakmice.

@nenad.lalatovic #nenadlalatovic #lalatovic #lalat ♬ original sound – Lalat

U narednom kolu Vojvodina će biti domaćin OFK Beogradu, a Jedinstvo će igrati u gostima protiv Radničkog iz Kragujevca. Lalatova Voša je trenutno na osmoj poziciji, a superligaški novajlija je i dalje zakucan za dno tabele Superlige Srbije.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter