0
Evroliga
Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v FC Barcelona Turkish Airlines EuroLeague

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA VODI NA POLUVREMENU: Velika borba Crvene zvezde i Barselone u Areni! (VIDEO)

Objavljeno: 18.10.24 u 20:54

Velika bitka u punoj Areni!

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Barselonu, u krcatoj Beogradskoj Areni, u četvrtom kolu Evrolige. Rezultat na poluvremenu je 47:44 (25:26 22:18).

Zvezda je ušla u ovaj duel u nikad boljem raspoloženju među Delijama zbog perfetknih 3-0 na startu sezone. Barselona, sa druge strane, posle rutinske pobede nad Monakom, takođe ulazi u meč u dobrom raspoloženju.

Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v FC Barcelona Turkish Airlines EuroLeague
FOTO: STARSPORT

Prva četvrtina je prošla dosta ujednačeno. Barselona je bolje otvorila utakmicu i košem Kevina Pantera otišla na maksimalnih plus 6, Zvezda pogađa četiri trojke u nizu i vraća se u utakmicu. Trojkom Jaga dos Santosa odlazi na najvećih plus četiri u prvoj četvrtini. Barselona je bolje zatvorila deonicu i slavila u njoj 26:25. Najefikasiniji posle uvodnih 10. minuta bili su Jan Veseli, za Barsu, sa 8, a za Zvezdu, Kalinić sa 8.

Crvena Zvezda Meridianbet Belgrade v FC Barcelona Turkish Airlines EuroLeague
FOTO: STARSPORT

Druga četvrtina je prošla u znaku Crvene zvezde, odbrana je podignuta na najviši nivo, Katalonci su morali da zarade svaki postignuti koš. Zvezda sredinom druge deonice ulazi u seriju 7:0, i košem Jaga odlazi na maksimalnih plus 6. Barsa ponovo bolje zatvara deonicu i na poluvreme, i kada se činilo da će biti nerešeno na poluvremenu, Miler-Mekintajer u poslednoj sekundi dovodi Zvezdu u vođstvo na poluvremenu. Jedini dvocifreni na poluvremenu su Jago sa 10 i Veseli sa 10, takodje.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter