0
Domaći fudbal
Crvena Zvezda vs Radnicki, Superliga Srbije

FOTO: STARSPORT

ŠOU JEDNOG ČOVEKA: Luka Ilić igra partiju karijere! (VIDEO)

Objavljeno: 18.10.24 u 16:48

Dominantna partija domaćina!

Crvena zvezda je u okviru 12. kola Superlige Srbije na svom terenu dočekala Radnički iz Niša. Ovaj meč bio je prevashodno rezervisan za subotu, ali je zbog Zvezdinih obaveza u Ligi šampiona meč pomeren za petak.

U poslednjih 11 susreta ovih dveju timova, videli smo isto toliko pobeda ‘crveno-belih’. Treneri su se uoči današnjeg duela opredelili za sledeći sastav:

Crvena zvezda (4-2-3-1): M. Ilić – Prucev, Điga, Spajić, Rodić – Krunić, Elšnik – Maksimović, L.Ilić, Olajinka – Duarte.

Radnički Niš (4-4-2): Manojlović – Đo, Vojnović, Jamkam, Stojanović – Nišić, Stajić, Belaković, Ilić – Jurukov, Stjuart.

Od samog starta meča bilo je jasno koliko kvalitetniji tim ima domaći sastav. Sjajan start meča ‘naplatili’ su već u 4. minutu susreta.

Naime, Luka Ilić je sam prošao pored nekoliko defanzivaca Radničkog iz Niša, te jednim ne preterano snažnim, ali lukavim udarcem savladao golmana, za 1:0.

Sredinom prvog poluvremena Crvena zvezda je nakon prekida preko Rodića zapretila rivalu, ali je mreža Manojlovića ovog puta mirovala.

Jegor Prucev doživeo je povredu u 29. minutu utakmice, zbog čega je ranije morao da napusti teren.. Njega je u igri zamenio Seol.

Igrao se 35. minut susreta, kada je Crvena zvezda poduplala prednost. Prelepa akcija domaćeg sastava, krunisana je sjajnim centaršutem Milana Rodića, a na pravom mestu i u pravo vreme tu se našao Luka Ilić, koji je bez većih problema sproveo loptu u mrežu rivala.

Na 3:0 povisio je svojim trećim pogotkom danas zaista sjajni Luka Ilić.. Njemu je loptu na volej nabacio mladi Maksimović, a on ju je bez problema sproveo u mrežu – 3:0.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter