0
Fudbal

(L-R) Sasa Lukic, Dusan Tadic, Andrija Zivkovic and Sergej Milinkovic-Savic of Serbia look dejected after the UEFA EURO 2024 group stage match between Denmark and Serbia at Munich Football Arena on June 25, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic/DeFodi Images)Pedja Milosavljevic/STARSPORTPedja Milosavljevic/STARSPORT

NOVE NAGRADE U FSS-U: Reprezentativci dobijaju zlatne lopte!

Objavljeno: 18.10.24 u 15:55

Izvršni odbor FSS-a saopštio odluke sa sednice!

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije je doneo odluku o dodeljivanju zlatnih lopti za sve reprezentativce koji ostvare više od 50 utakmica u A selekciji. To pravo su ostvarila trojica fudbalera: Saša Lukić sa 52 utakmice i Andrija Živković i Nemanja Maksimović sa po 51 utakmicom.

Pored toga, FSS će dodeljivati dijamantske lopte za igrače sa više od 75 utakmica, pa će tu počasnu nagradu dobiti, Aleksandar Mitrović i Dušan Tadić. Ranijom odlukom zlatnu loptu su dobili Nikola Milenković, Nemanja Gudelj i Filip Kostić.

Takođe, doneta je odluka da i dame dobijaju zlatnu loptu, pa su tu privilegiju ostvarile, Dina Blagojević, Jovana Damnjanović, Tijana Filipović i Alegra Poljak. 

-Na prvom narednom okupljanju, specijalno priznanje UEFA i FSS za 100 nastupa u dresu A reprezentacije pripašće jednoj od najiskusnijih igračica i dvostrukoj osvajačici Zlatne lopte FSS Violeti Slović.Selektoru ženske A reprezentacije Dragiši Zečeviću produžava se ugovor do 30. juna 2025. godine-, piše u objavi FSS.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter