0
Domaći fudbal
Partizan v Crvena Zvezda Super League Season 2024/2025

Head coach Vladan Milojevic and Andrija Maksimovic (R) during the Mozzart Super Liga 2024/2025 match between Partizan and Crvena Zvezda at stadium FK Partizan (JNA) on September 23, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Pedja Milosavljevic/Starsport.rs ©)

DORTMUND ZAOSTAJE U TRCI ZA SRPSKIM MESIJEM: Zvezdin vunderkid najbliži engleskom velikanu!

Objavljeno: 18.10.24 u 15:34

Nemci pišu da se mali Mesi seli u Englesku!

Mladi fudbalski biser Crvene zvezde, Andrija Maksimović, svojim izvanrednim partijama u derbiju protiv Partizana i solidnom igrom protiv Intera privukao je pažnju evropskih fudbalskih velikana.

Najnoviji izveštaji iz Nemačke, prema Kristijanu Falku iz Bilda, tvrde da je Liverpul najbliži njegovom potpisu, dok Borusija Dortmund zaostaje u trci za dovođenje ovog talentovanog igrača.

On je izjavio:

– Dortmund vidi Maksimovića kao jednog od najvećih dragulja fudbala, kao što je video Bajno Gitensa. Ali, u ovom trenutku to interesovanje nije toliko konkretno da planiraju kupovinu. Liverpul i neki drugi zainteresovani klubovi su mu možda bliži. U Dortmundu i dalje traju diskusije o Maksimoviću, ali još to nije vrela tima. Videćemo kako će engleski klubovi da priđu ovoj temu, ali Borusija trenutno nije u pol poziciji za njegovo dovođenje – ističe Kristijan Falk.

Pored toga, Maksimović je zabeležio i debi u nacionalnom dresu u meču sa Švajcarskom na stadionu u Leskovcu.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter