0
Evrokup
Partizan Mozzart Bet Belgrade v FC Bayern Munich Turkish Airlines EuroLeague

FOTO: Starsport

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA MENJA KLUB: Madar prelazi u Evrokup?!

Objavljeno: 18.10.24 u 13:33

Izraelac na meti kluba iz rodne zemlje!

Košarkaški reprezentativac Izraela i košarkaš Bajerna, Jam Madar bi mogao da se preseli u Evrokup u ekipu Hapoela iz Tel Aviva koji je već dostavio ugovor sa boljom platom nego što trenutno ima u Minhenu.

Mediji iz Izraela tvrde, da je trener Hapoela prilično zagrejan za dovođenje Madara, koji bi bio alternativa za bivšeg pleja Crvene zvezde, Džoa Reglanda koji je na izlaznim vratima.

Tim iz Tel Aviva je ove sezone već dovodio evroligaške igrače, poput Bruna Kabokla iz Partizana, kao i centra Fenerbahčea, Džonatana Motlija, kao i Patrika Beverlija direkt iz NBA lige , pa samim tim novac ne bi bio problem ni prilikom ovog transfera.

Bivšem košarkašu Partizana, ne cvetaju ruže od neslavnog odlaska iz kluba iz Humske. Prošlu sezonu je proveo u Feneru gde je uglavnom bio posmatrač, dok ove sezone ima malo veću ulogu, pa za nekih 10 minuta na terenu u Evroligi beleži 4.3 poena i 2.3 asistencije.

Ukoliko bi se odlučio za ovaj transfer, Madar bi izgubio na reputaciji evroligaškog igrača, dok bi sa druge strane dobio više minuta i to u timu koji pretenduje na plasman u elitno takmičenje, kao i eventualni porast sampouzdanja u slučaju dobrih igara.

Hapoel Tel Aviv posle četiri kola Evrokupa ima 3 pobede.

Standings provided by Sofascore

 

0
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter