0
Evroliga
Maccabi Playtika Tel Aviv v Partizan Mozzart Bet Belgrade Turkish Airlines EuroLeague

Maccabi Playtika Tel Aviv v Partizan Mozzart Bet Belgrade Turkish Airlines EuroLeague

ŽOC NAKON POBEDE NAD MAKABIJEM: „Kada je utakmica odlučena, a oni se bace, to mnogo govori o timu!“ (FOTO)

Objavljeno: 17.10.24 u 22:52

„Odigrali smo dobro u drugom poluvremenu, igrali smo pametno napadački.“

Košarkaši Partizana zabeležili su značajnu pobedu protiv Makabija rezultatom 91:79, a nakon utakmice trener Željko Obradović je izrazio zadovoljstvo zbog ostvarenog rezultata.

Obradović je istakao da su bili potpuno svesni kvaliteta protivnika i da su pristupili utakmici ozbiljno, uprkos izazovima sa kojima se Makabi suočava.

Znali smo da je Makabi ofanzivno dobar tim. Imaju igrače na svim pozicijama koji igraju na različite načine. U prvom poluvremenu problem je bio ofanzivni skok. U poslednjoj četvrtini smo našli svoju igru, čestitam igračima, pobedili su veliki tim. Šaljem poruku igračima da moraju da veruju u sebe – rekao je Obradović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Govorio je i o atmosferi u timu, naglašavajući kako zadovoljstvo koje igrači pokazuju na terenu, prenose i na treninge.

Imaju atmosferu, žele da igraju, zadovoljni su i srećni, to se vidi na treningu. To zadovoljstvo je veliko, kada vidimo naše igrače da se tako ponašaju. Odigrali smo dobro u drugom poluvremenu, igrali smo pametno napadački. Koristili smo sve kvalitete i napadali slabosti koje ima Makabi kao ekipa – dodao je trener Partizana.

Obradović je podvukao i važnost zalaganja igrača do samog kraja meča, bez obzira na rezultat.

To je najvažnija stvar, to pokazuje šta je ovaj tim u ovom trenutku. Kada je utakmica odlučena, a oni se bace, to mnogo govori o timu. Tako je od prvog dana. Rekao sam im posle prve dve utakmice da verujem u njih i da mogu puno da urade – zaključio je Obradović, dodajući da još uvek ima prostora za napredak.

Partizan će svoj sledeći meč igrati protiv Virtusa u Beogradu, dok Makabi odlazi na gostovanje protiv Žalgirisa.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter