0
Evroliga

FOTO:@FCBbasket/X

VESELI PRED DUEL SA ZVEZDOM: Bivši centar Partizana govorio o atmosferi koju prave Delije! (VIDEO)

Objavljeno: 17.10.24 u 18:45

On jako dobro poznaje grad i halu, ali i navijače, kako jednog, tako i drugog tabora.

Crvena zvezda svoj naredni duel igra sutra na domaćem terenu protiv Barselone.

U Beograd se vraća Jan Veseli, nekadašnji košarkaš Partizana, koji igra sjajno u redovima španskog giganta. Uoči sutrašnjeg meča, Veseli je rekao:

„Imali veoma važnu utakmicu da odbranimo domaći teren protiv Monaca. Sada se pripremamo za meč protiv Crvene zvezde. Znamo šta da očekujemo, to je jedini neporaženi tim u ovom trenutku. Idemo na njihov teren, znamo kakva će atmosfera tamo biti, tako da moramo biti fokusirani svih 40 minuta.“ – rekao je Veseli i potom dodao:

„Ne smemo izgubiti glavu zbog atmosfere. Moramo biti koncentrisani na našu igru i pratiti plan igre do kraja. Biće mi drago da ponovo vidim Nikolu Kalinića, posle toliko godina igranja zajedno, i zbog toga će ovo biti vrlo posebna utakmica. Ali atmosfera će biti luda. Oni su jedini tim bez poraza, tako da će igrati s velikim samopouzdanjem“ – poručio je češki košarkaš.

1
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter