1
Evroliga
Partizan Mozzart Bet Belgrade v Maccabi Playtika Tel Aviv Turkish Airlines EuroLeague

Roman Sorkin, #9 of Maccabi Playtika Tel Aviv dunks the ball during the 2023/2024 Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade v Maccabi Playtika Tel Aviv at Stark Arena on January 12, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN SE SPREMA ZA SERIJU POBEDA, FAVORIT I PROTIV MAKABIJA: Crno-beli ne mrdaju iz Beograda u narednom periodu, sjajna prilika da se popnu u vrh tabele!

Objavljeno: 17.10.24 u 10:13

Crno-beli bi pobedom protiv Makabija mogli da postave temelj za sjajnu seriju pobeda!

Košarkaši Partizana gostuju u dvorani Aleksandar Nikolić ekipi Makabija u okviru četvrtog kola Evrolige, nakon sjajne igre i pobede nad minhenskim Bajernom rezultatom 86:78.

Partizan je prošle godine bio jedini tim koji je igrao protiv Ponosa Izraela zapravo na Bliskom istoku, te se nakon terorističkih napada Hamasa na tu državu, Makabi morao preseliti u Beograd.
Crno-beli bi mogli da imaju seriju sjajnih igara, jer posle Makabija u Beograd im dolazi Virtus, koji gostuje u Kneževini, pa verovatno neće imati nijedan trijumf pre meča sa crno-belima, pa potom i Monako dolazi na megdan timu Željka Obradovića.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Što se kvota tiče, crno-beli su favoriti na ovom meču, jer je koeficijent na njih oko 1.50 u većini domaćih kladionica, dok je šansa da Makabi slavi „na svom terenu“ procenjena nešto višom kvotom, 2.50.
Zanimljivo je da brejk na ovom meč-apu nije viđen gotovo punu deceniju i po, tačnije od novembra 2010. godine.

Ponos Izraela je tada sveo Partizan u Pioniru na svega 54 poena i tako upisao jedini, za sada, brejk u mečevima ova dva tima u regularnom delu Evrolige.

Ipak, ranije te godine, Partizan je upisao onaj daleko važniji brejk, kada su u Tel Avivu srušili Makabi i odneli, ispostaviće se, ključnu pobedu za plasman na Fajnal-for.

Mogu li crno-beli večeras da po drugi put pobede Makabi van svog terena?!

Standings provided by Sofascore
0
4
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter