0
Evroliga
Partizan v Borac Cacak Aba League Season 2024 2025

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN SE SPREMA ZA SERIJU POBEDA, FAVORIT I PROTIV MAKABIJA: Crno-beli ne mrdaju iz Beograda u narednom periodu, sjajna prilika da se popnu u vrh tabele!

Objavljeno: 17.10.24 u 08:43

Crno-beli bi pobedom protiv Makabija mogli da postave temelj za sjajnu seriju pobeda!

Košarkaši Partizana gostuju u dvorani Aleksandar Nikolić ekipi Makabija u okviru četvrtog kola Evrolige, nakon sjajne igre i pobede nad minhenskim Bajernom rezultatom 86:78.

Partizan je prošle godine bio jedini tim koji je igrao protiv Ponosa Izraela zapravo na Bliskom istoku, te se nakon terorističkih napada Hamasa na tu državu, Makabi morao preseliti u Beograd.
Crno-beli bi mogli da imaju seriju sjajnih igara, jer posle Makabija u Beograd im dolazi Virtus, koji gostuje u Kneževini, pa verovatno neće imati nijedan trijumf pre meča sa crno-belima, pa potom i Monako dolazi na megdan timu Željka Obradovića.
Što se kvota tiče, crno-beli su favoriti na ovom meču, jer je koeficijent na njih oko 1.50 u većini domaćih kladionica, dok je šansa da Makabi slavi „na svom terenu“ procenjena nešto višom kvotom, 2.50.

Standings provided by Sofascore
2
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter