0
Evrokupovi
IMT Crvena Zvezda, Superliga Srbije

FOTO: Starsport

JEDNA DOBRA I JEDNA LOŠA VEST ZA ZVEZDU: Monaku se uoči duela sa šampionom Srbije vraća bitan igrač!

Objavljeno: 17.10.24 u 16:17

Reč je o zaista fenoemnalnom golmanu.

Fudbaleri Crvene zvezde narednog utorka gostuju Monaku na stadionu „Luj Drugi“ u 3. kolu Lige šampiona. Monako pre duela sa Zvezdom igra u domaćem šampionatu protiv Lila.

Trener Monaka, Adi Hiter, neće moći da računa na Folarina Baloguna, ali će ponovo imati na raspolaganju Radoslava Majeckog.

Poljski golman (24) se oporavio od povrede i vraća se na gol posle pauze. Majecki je tokom prošle sezone postao prvi golman tima, nakon što je stigao u Monako 2023. godine kao zamena za Aleksandera Nubela, koji se vratio u Bajern.

„Da, sutra će se Radek vratiti na gol. Pravimo promenu. Filip je bio naš broj jedan kada je stigao. Doveo nas je u neke dileme i napravili smo izmenu. Radek je jasno naš prvi golman. Filip je profesionalac, teško mu je da prihvati, ali podržava odluku. Nije lako za sve nas, ali kao treneri, moramo da donosimo takve odluke“ – poručio je strateg Monaka.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter