0
Evropske lige
Screenshot 2024 10 16 215633

FOTO: Printscreen

ZVEZDI REALA PRETI KRAJ KARIJERE!? Neočekivani udarac za ekipu iz Madrida!

Objavljeno: 16.10.24 u 22:30

Izgleda da Austrijanac završava karijeru!

Vesti iz Madrida o Davidu Alabi izazivaju zabrinutost, jer se austrijski fudbaler suočava sa ozbiljnim problemima u oporavku od povrede ligamenata, koju je zadobio krajem 2023. godine.

Prema izveštajima španskog lista „Onda Sero“, iako je prvobitno povreda delovala manje ozbiljno, situacija se pogoršala, i sada postoji mogućnost da Alaba možda više nikada neće moći da se vrati na teren.

Alaba, koji se trenutno oporavlja od operacije, oseća trenje u kolenu tokom treninga, što dodatno komplikuje njegovu rehabilitaciju. Povratak je bio planiran za januar 2025, ali sada postoji velika neizvesnost oko njegovog budućeg angažmana u fudbalu.

Od dolaska u Real Madrid 2021. godine, Alaba je odigrao 102 utakmice, postigao pet golova i osvojio brojne trofeje, uključujući dve titule u Ligi šampiona i La Ligi. Pre Real Madrida, Austrijanac je nastupao za Bajern, Hofenhajm i Austriju Beč gde je i započeo svoju karijeru.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter