1
Evrokup

Partizan v Buducnost, ABA Liga Play off polufinale treca utakmica 10.5.2024. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

RADONJIĆ RASPARČAO TRENTO: Sjajna Budućnost rutinski slavila pred meč sa Zvezdom! (VIDEO)

Objavljeno: 16.10.24 u 21:26

Turski tim na čelu tabele!

Košarkaši Bahčešehira razbili su Trento u okviru 4. kola grupe A Evrokupa rezultatom 110:70. Tim Dejana Radonjića je dominantno započeo utakmicu, ne dozvolivši Italijanima ni promil šanse da se uključe u borbu za pobedu.

U pobedničkoj ekipi su se istakli  fenomenalni Tai Odiase sa 24 poena i 7 skokova a pratio ga je Masinburg sa 20 poena. Bivši košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović zabeležio je 10 poena uz 5 skokova, dok su bivši tandem Partizana, Džejlen Smit i Mateuš Ponitka postigli po 9 poena.

U poraženoj ekipi Ford je zabeležio 16 poena, dok su po 13 poena postigli Lamb i Bajehe.

Crnogorska Budućnost zabeležila je i drugu pobedu u Evrokupu, savladavši ekipu Sopota iz Poljske rezultatom 92:83.  Tim Andreja Žakelja je vodio čitav meč i suvereno došao do pobede, dopustivši gostima da priđu na 5 poena ali tek 15 sekundi pre kraja meča.

U Podgoričkom timu najbolji pojedinac je bio Kenan Kamenjas sa 18 poena a pratio ga je Flečer Megi sa 17. U poraženom timu nezaustavljiv je bio Jaroslav Ziskovski sa čak 33 ubačena poena a pratio ga je Tarik Filip sa 16.

Standings provided by Sofascore

Standings provided by Sofascore

 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter