0
Košarka

Igor Rakocevic (R) during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season Round 5 match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Asvel LDLC at Aleksandar Nikolic Hall on November 17, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

RAKOČEVIĆ ODUŠEVLJEN: „Prihvatili su Jokića konačno u NBA ligi!“

Objavljeno: 15.10.24 u 16:37

Zaista iz sezone u sezonu deluje da je Nikola Jokić sve bolji i bolji.

Nekadašnji reprezentativac Igor Rakočević pratio je predsezonu NBA lige. Glavni utisak mu je da Nikola Jokić apsolutno zaslužuje epitet jednog od najboljih na svetu.

„Mislim da je Nikola u najboljim, najzrelijim godinama, prihvatili su ga u NBA ligi konačno. Poštovanje i respekt koji je zasluživao još odavno i sa svojim titulama i MVP-jevima zaslužuje epitet najboljeg igrača NBA lige. Tu je rame uz rame sa njim Stef Kari, koji je moj omiljeni igrač u NBA ligi, koji je jedan od milijardu, najbolji šuter svih vremena. Voleo bih da Denver dođe u situaciju da se opet bori za trofej.“ – poručio je on za Mozzart.

Verujemo da velika većina košarkaških poznavalaca deli njegovo mišljenje.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter