0
Evropske lige
FOTO Printscreen Instagram Kyllian Mbappe

FOTO:Printscreen Instagram/Kylian Mbappe

NA POMOLU NOVI SKANDAL! Zvezda Reala optužena za silovanje?! (FOTO)

Objavljeno: 15.10.24 u 09:52

Kilijan Embape se suočava sa problemom!?

Francuski fudbaler Kilijan Embape oglasio se povodom navoda švedskih medija da je pod istragom zbog optužbi za silovanje. Prema izveštajima lista Aftonbladet, policija istražuje incident nakon što je prijava podneta u subotu, kada je navodna žrtva zatražila medicinsku pomoć.

Mediji prenose da je u petak napustio Švedsku privatnim avionom, pre nego što je prijava podneta. Istragu vodi tužilac koji je izjavio da je slučaj u toku. Mbape se na društvenoj mreži X osvrnuo na optužbe, rekavši:

-LAŽNE VESTI!!!! Postaje tako predvidivo, baš pred saslušanje, kao slučajno.- napisala je zvezda Reala.

Veruje se da se Embape referisao na spor sa bivšim klubom Pari Sen Žermen oko neisplaćenih plata. On tvrdi da mu PSŽ duguje 55 miliona evra, uključujući bonus koji je trebalo da primi u februaru. PSŽ navodno odbija da isplati te iznose, ignorišući presudu LFP-a, francuskog tela koje upravlja fudbalom.

Policija je potvrdila da su primili prijavu, ali nisu iznosili detalje. Mbapeov advokatski tim je izjavio:

-Ove optužbe su potpuno lažne i neodgovorne, a njihovo širenje je neprihvatljivo… preduzeće se sve potrebne pravne radnje da se istina uspostavi.- stoji u objavi branioca napadača Reala.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter