0
ATP

during the 2023 Davis Cup Final, Semifinal match between Serbia and Italy at Palacio de Deportes José María Martín Carpena, on November 25, 2023 in Malaga, Spain. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MA BRAVO BRE: Kecmanović eliminisao favorizovanog rivala!

Objavljeno: 15.10.24 u 17:55

Zaista fenomenalno odigran meč srpskog tenisera.

Srpski teniser Miomir Kecmanović uspešno je započeo svoj nastup na turniru u Stokholmu, plasiravši se u drugo kolo. Kecmanović je u prvom meču savladao Britanca Kamerona Norija sa 6:4, 6:4, u meču koji je trajao nešto više od sat i 18 minuta.

Ova pobeda je značajna jer je prva za Kecmanovića nad Norijem, polufinalistom Vimbldona iz 2022. godine, u njihovom četvrtom susretu.

Dva brejka – po jedan u svakom setu – bila su dovoljna da Miomir osigura trijumf, dok je na svom servisu bio besprekoran, ne dozvolivši protivniku nijednu brejk priliku.

Kecmanović, trenutno 55. igrač sveta, sada čeka ishod meča između Šveđanina Eljasa Jimeera i Čileanca Nikolasa Đarija, kako bi saznao svog narednog protivnika u drugom kolu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter