0
Evroliga

from left Devin Booker, Nigel Hayes Davis, Scottie Wilbekin, Head coach Dimitris Itoudis and Dyshawn Pierre (R) during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul on February 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

FENER SE POJAČAVA PRED ZVEZDU: Turski tim našao zamenu za Vilbekina! (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.24 u 10:47

Zamena za Amerikanca sa turskim pasošem stiže iz NBA lige!

Košarkaši Fenerbahčea su na sjajan način započeli sezonu u Evroligi, ali su se susreli sa određenim kadrovskim problemima. Naime, jedan od najbitnijih igrača tima iz Turske, Skoti Vilbekin se povredio i za njega je ova sezona završena.

Fenerbahče se odmah bacio na tržište i dugo se pisalo da je zamena Sajben Li ,ali je Ameikanac potpisao za Makabi. Danas se pojavila informacija da je osvajač Evrolige 2017. godine u završnim pregovorima sa bivšim igračem Lejkersa, Skajlarom Mejsom.

Mejs se trenutno nalazi u Minesoti, ali se čini da nije zadovoljio stručni štab da ostane u toj franšizi. On je u dosadašnjoj NBA karijeri igrao za Atlantu, Portland i Lejkerse sa čestim selidbama u razvojnu ligu.

Mejs ima 27 godina igra na poziciji plejmejkera i odigrao je 105 utakmica u NBA ligi uz prosek od 4.3 poena i 1.7 asistencija.

Standings provided by Sofascore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter