0
Evropske lige
Džordž Boldok

FOTO: X/@paofc_

VEST DANA STIŽE IZ GRČKE: Veliki potez Panatinaikosa prema porodici nedavnog preminulog Džordža Boldoka!

Objavljeno: 14.10.24 u 22:17

Pokušaće barem malo da nadomeste tragični gubitak!

Fudbalski klub Panatinaikos odlučio je da pruži snažnu podršku porodici tragično preminulog Džordža Baldoka, najavivši da će isplatiti ceo iznos njegovog ugovora.

Baldok je prošle nedelje pronađen mrtav u bazenu svoje vile u Glifadi, a iza sebe je ostavio suprugu Anabel i njihovo dete staro godinu dana. Njegova prerana smrt šokirala je fudbalsku javnost.

Kako je preneo britanski „Dejli Mejl“, Panatinaikos je preuzeo obavezu da Baldokovoj porodici isplati celokupni iznos ugovora, koji je bio na snazi za naredne tri godine. Klub je ovim potezom pokazao izuzetnu empatiju i brigu za one koje je Baldok ostavio iza sebe.

Pored toga, Panatinaikos je najavio organizaciju memorijalne utakmice sledeće godine u čast preminulog fudbalera. Sav prihod od tog događaja biće usmeren njegovoj supruzi i detetu, čime će dodatno osigurati njihovu budućnost.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter