1
Ostali sportovi
Zvezdan Terzić

Crvena Zvezda Zvezdan Terzic, konferencija za medije Beograd, Srbija on Dec. 21, 2023. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

TERZIĆ SE OGLASIO POVODOM OGROMNOG EVROPSKOG USPEHA: Zvezda sija na najvećoj sceni, naš kolektiv je šampionski!

Objavljeno: 14.10.24 u 13:03

Terzić se sa ponosom oglasio!

. U konkurenciji 13 najboljih mačevalačkih klubova Evrope, crveno-beli su osvojili sjajno drugo mesto, te su na taj način potvrdili sjajan rad koji mačevalački klub u saradnji sa sportskim društvom Crvena zvezda, ostvaruju godinama unazad.

Povodom ovoga se oglasio i prvi čovek celokupnog SD, Zvezdan Terzić.

– Sa ponosom mogu da kažem da je Crvena zvezda još jednom zasijala na evropskoj sceni. Čestitam našim mačevaocima na izvanrednom rezultatu. Biti vicešampion Evrope je ogroman uspeh, kojim se diči celokupno naše Sportsko društvo. Predstavnici Mačevalačkog kluba Crvena zvezda su posvećenim svakodnevnim radom, kroz naporne treninge i velika odricanja uspeli da se popnu na evropsko postolje.

– Mačevaoci već godinama beleže sjajne rezultate, a osvojeno drugo mesto na Kupu Evrope je samo još jedna potvrda da u našem sportskom kolektivu stasavaju pravi šampioni. Verujem da će nas i u budućnosti radovati, kao i da će uz ostale sportiste Crvene zvezde biti pravi predstavnici Srbije i našeg kluba, kako na evropskim, tako i na svetskim takmičenjima – rekao je Terzić.

3
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter