0
AdmiralBet ABA Liga
Spartak FMP

FOTO: Spartak Office Shoes

SPARTAK ZAMALO ISPUSTIO VELIKU PREDNOST: Subotičani na kraju zasluženo slavili protiv FMP-a! (VIDEO)

Objavljeno: 14.10.24 u 21:29

Spartak stigao do važne pobede!

Iako je delovalo da će Spartak lako privesti meč kraju, tek nakon neizvesne završnice u poslednja dva minuta, uspeo je da savlada FMP rezultatom 93:86, u poslednjoj utakmici 4. kola ABA lige. Tokom većeg dela susreta, Spartak je imao i više od 20 poena prednosti, ali je meč postao dramatičan pred domaćim navijačima u „Dudovoj šumi“.

Uprkos velikoj razlici, FMP se vratio u igru i uveo utakmicu u neizvesnu završnicu, što je bilo neočekivano s obzirom na razvoj događaja. U poslednja dva minuta, samo dva poseda su razdvajala ekipe, ali je Spartak uspeo da zaustavi FMP i osigura drugu pobedu u sezoni, prvu pred domaćom publikom.

Ključne poene za Spartak postigli su Kadžami-Kin i Vojin Medarević, koji je na kraju prelomio utakmicu pred oko 1.000 gledalaca.

Prethodno je Spartak imao prednost od čak 21 poen (70:49), ali su greške u završnoj četvrtini i gubitak koncentracije omogućili FMP-u da se vrati u meč.

Najbolji u redovima Spartaka bio je Rasir Bolton sa 17 poena, Devon Denijels dodao je 15, a Dušan Miletić završio je sa 14 poena. Dvocifreni su bili i Kaza Kadžami-Kin sa 13 poena, dok je Danilo Nikolić ubacio 11. Takođe, Luka Cerovina istakao se sa devet poena, četiri skoka i tri asistencije.

Kod FMP-a, Jovan Novak bio je najefikasniji sa 18 poena, dok je Matic Rebec postigao 17. Voja Stojanović i Stefan Lazarević dodali su po 13 poena.

Obe ekipe sada imaju skor 2-2 u sredini tabele. U narednom kolu Spartak gostuje Dubaiju, dok će FMP dočekati Cibonu.

Standings provided by Sofascore
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter