0
Košarka
Nebojsa Covic President of Basketball federation of Serbia

FOTO: STARSPORT

NENAD KRSTIĆ: „Prepoznao sam ogromnu energiju Nebojše Čovića – I ja sutra idem na utakmicu Partizana“

Objavljeno: 14.10.24 u 21:53

„Uvek sam se ponosio iz kog kluba dolazim“

Navijači Partizana nisu najbolje prihvatili odluku bivšeg košarkaša Nenada Krstića da preuzme funkciju potpredsednika u Košarkaškom savezu Srbije (KSS) u mandatu Nebojše Čovića, bivšeg predsednika Crvene zvezde.

Nakon što je Čović nasledio Predraga Danilovića na čelu KSS, Krstić je imenovan za potpredsednika, što je izazvalo burne reakcije među najvatrenijim pristalicama Partizana, a neki su ga čak nazvali „izdajnikom.“

Krstić je odgovorio na ove kritike tokom gostovanja u emisiji „Indirektno“ na K1 televiziji.

Bio sam u mom prvom mandatu potpredsednik kod Predraga Danilovića, sada sam i kod Nebojše Čovića koji je odnedavno predsednik Saveza. Iskren da budem, meni je interes samo košarka. Stvarno, i kao igrač, i kao funkcioner mi je interes srpska košarka. Tako gledam i van terena. Naravno da su bitni i saradnici. Prepoznao sam ogromnu energiju Nebojše Čovića koji želi da promeni dosta stvari u srpskoj košarci, pa sam samo nastavio taj posao, iako ja ti ne gledam kao posao. Ne znam šta bih više dodao.

Iako mnogi osporavaju njegovu odluku, Krstić naglašava da njegova ljubav prema Partizanu ostaje nepromenjena.

Učestvovao sam u osvajanju tri titule, jednog kupa i mogu da kažem šta sam dao za taj Partizan. U šali kažem da imam tri slomljene ruke, dve slomljene noge za Partizan. Draftovan sam i otišao iz tog Partizana u NBA ligu. Uvek sam se ponosio iz kog kluba dolazim, ali nisam ostrašćen navijač, nisam neko ko mrzi. Poštujem druge, ali navijam za Partizan.

Na kritike da je Čović kao predsednik KSS prisustvovao utakmici Crvene zvezde u Evroligi protiv Baskonije, Krstić je kratko odgovorio:

I ja sutra idem na utakmicu Partizana, nije ništa sporno.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter